Losec/nexium kan ge hjärtfel/plötslig död

Nu föll de som en sten på Börsen. Men de kommer återhämta sig

ASTRAZENECA:

Losec/nexium kan ge hjärtfel/plötslig
död - FDA (ny)

2007-08-09 15:41

(Tillägg: detaljerad information)
(Nyhetsbyrån Direkt)

STOCKHOLM (Direkt) Astrazenecas magsårspreparat Prilosec och Nexium granskas av FDA efter två mindre, långsiktiga kliniska studier indikerar att preparaten kan öka risken för hjärtattack eller plötslig död.

Det skriver Bloomberg News och hänvisar till FDA:s webbsida.(Nyhetsbyrån Direkt)

Lisa Ekdal & Sthlms börsen = Sant...... Jävla Artimplant

När hon sjunger "Vem vet" så passar den bra in på Stockholmsbörsen.

Sitter just nu och jojoköper Artimplant som man inte vet vilket håll den tar åt. Den har gått stadigt ned sen förlusten på 7,7milj första halvåret i år. Beskedet kom igår, sen vart det köphysteri. GIVETVIS skulle man ge sig in i det och få nerverna på utsidan IGEN!!!

Köpte på 5,50 igår SEN rasa skiten som vanligt när jag köper. Dubbla mitt köp nu på 4.70 så hela kapitalet är inne nu, har reserven om det skulle sjunka mer. För jag är säker på att den kommer stiga igen och då vill jag tjäna.

Att sitta och hålla på med Daytrade är inte soft, de e mer kallsvett och tuggande på naglarna än lycka. Nu får vi snart hoppas att Artimplant stiger upp till normalnivå, om man nu kan säga så. på 5,70 säljer jag med ett leende. Men räknar inte med det på en vecka. Ska nog lyckas trycka in reserven oxå sen e jag luspank om det går åt helvete. Men vafan livet är att att våga eller hur...

Artimplant ligger i skrivande stund på 4.80

Inatt vill jag ligga ensam i sängen...

Att det ska vara så svårt att få ha sängen ifred. Ok jag kan inte skylla på en individ denna gång utan min laptop som GÄRNA ligger och fläker upp sig i sängen. Ja jo det har hänt igen så nu får skiten komma ur sängen innan jag somnar.


Mitt huvud snurrar av ideer som jag vill minnas så därför får datorn så mycket tid hos mig när jag ska sova. Det är ju underbart när man ska vara så styrd av teknik. Sen finns det ju dem som kan vara utan teknik och berättar gärna det för mig, de tycker inte jag behöver allt. Men man får ju se tekniken som ett hjälpmedel och inget annat.


Har alltid varit svag för musik. Svensk musik ligger mig varmast om hjärtat, just nu snurrar Eva Dahlgrens "nya" samling i spelaren "En Blek Blondins Ballader" och låten Egoism går om och om igen. Den passar väl mitt liv kanske vad vet jag? Lyssna får du avgöra själv vad du tycker om den. Vill man poppa till det så kör man ner Florence Valentin - Upp På Sociala Ner På Systemet då trallar man med, annars kan man vissla med till Mange Schmidt feat. Petter - Giftig. Snart är man väl popfarfar precis som Clabbe. Men livet ska levas sägs det, jag skiter i allt men det skiter jag i?


Varför är inte jag det minsta trött just nu då för? Kan ge mig fan på att jag sitter snart och laddar min Ipod med låtar också, då blir natten lång vill jag lova. Men till saken är att det måste göras för den ska vara klar till helgen och loppisen. Men jag fick inte tid till det förra veckan så vad är det som säger att jag ska hinna med denna vecka?


Hell jag ska upp 07:00 imorgon så det är väl bäst att inta sängen och en dålig film nu. Jag ska försöka sova innan 03 men det lär inte gå som vanligt. Sen får jag inte glömma bort farsans namnsdag heller, annars lär jag få höra det långt fram i tiden.


Sov gott du ensamma individ som ligger och försöker sova, själv ligger jag och delar troligtvis sängen med min dator snart?


Shit! Låg med fel inatt, mindre bra kan man säga

Man vaknar, sängen är bra mycke varmare än vanligt. SHIT! när jag märkte vad som låg i min säng, kan säga att jag blev inte glad.

Men där låg min nya laptop uppfläkad som ett billigt luder och fullt påsatt under mitt täcke (inte bokstavligt talat nu då) Konstigt att inte skärmen var paj så som jag rör mig om natten. Sängen var uppfäld ganska högt så det kunde ha varit räddning, hade den vart nere i normalläget så hade datorn GARANTERAT vart paj.

Nu till det seriösa i mitt liv, hur man slits mellan vilja och olust. Lika gärna som jag vill så kan jag inte, känner mig osäker på vad som gäller. Ok jag vet, snackar i gåtor IGEN. Känns som om jag träffar fel tjejer. Jag är den seriösa killen som vill tro gott om andra. Men i dagens läge känns det som man inte kan lite till 100% på kvinnan, är hon ärlig? Har hon fler? Vill hon bara ha sex? Varför vill hon ha mig?

Känner jag nått av detta så blir det NEJ från mitt håll. Tur man har en dator som håller sängen varm om natten *ler Skulle inte förvåna mig om några spekulerar nu om det finns en hon i mitt liv, där kan jag svara ärligt att det ingen finns så sluta fundera direkt.

Det är nog semester jag behöver. komma bort till annat land med sol & bad + shopping. Inget partyliv så man e trash när man kommer hem, utan en soft semester och bara finna sig själv.

Vore trevligt att åka med någon, fast jag har frågat ett fåtal och de tror man är gjord av pengar och tycker man ska bjuda på resan. HELL NO!!! säger jag då. Jag fattar inte, ger jag sken av att ha pengar? för tro mig en kyrkråtta är rikare än mig och utan skulder.

Gaaaaah! Jag blir knäpp, lika bäst att se en del till av serien GREEK som jag nyss hittat. Men den e ny och det finns bara 4 delar ute ännu. En lätt serie som man kan skratta lite åt, bladning av nördar & rika fina. Hellre e man en nörd med fötterna på marken, än en osäker fjant som tror man äger världen bara för pappa kanske har ett bankkonto utan skulder. Tro mig jag skiter fullständigt i folk som har näsan upp i det blå och tror de är bättre än andra. Frågar du mig så de som ser ner på andra, lider själva av en STOR osäkerhet på dess personlighet.

Nej nog med bubbel för idag, nu ska jag se del 4 av Greek

Nattisnatt vart du än må vara där under månens sken eller vid regnbågens slut.

Olustig känsla i kroppen

Fy fabian vad jag känner mig anti. Någon som jag trodde var min vän har lite vänt ryggen åt mig. Hjälpt henne så mycket det bara gått. Vet inte vad jag gjort för fel för nu när hon ingen hjälp behöver så har hon ingen tid för mig. Från att vart ett stöd när hon separera från sin sambo till singel å vild då får jag stå där utan hennes sällskap. Skit samma jag klarar mig ändå. Men kommer inte sträcka ut handen lika lätt igen till henne och låta henne sluka min arm igen.

Jo jag vet det e svarta tankar i skallen och jag vill tro det värsta, precis som man är en disktrasa som gjort sitt och nu har slängts.

Jag ska sluta att hjälpa folk och bara ro om mig själv banne mig. Danne är ute och kollar läget, men jag blir nog hemma. Känns inte bra när man märker av dessa saker hos en annan människa som man trodde bättre om. Så resultatet blir att Danne kommer vara besviken på mig, jag ville ut, men hon har gjort mig ledsen och sviken är man nu.

Fuck it!!!

Numera blir det Ugglas härliga strof:

Jag skiter i allt, men det skiter jag i...

Utgång ikväll, vart ska man gå ut i Göteborg? Gratis Grogg blir det i belöning!!!

Nu e man lite sugen på att dra ut. Inte ofta den känslan kommer. Men i afton kanske det blir en sväng ut på stan, avenyn lockar. Nivå brukar va ok.

Har du som läser detta något bra tips? Bästa rådet belönas med en valfri grogg på stället!!!

Man måste ju fira sin namnsdag, det tycker även Danne som har det som andra namn. Så vi 2 gringos kommer troligtvis vara på språng inatt.

ÖS PÅ MED TIPS NU!!!


Loppmarknad i Göteborg ALLA HELGER!!! 10-15

Ahhh!

En ny härlig dag, det är MIN (och många andras) dag idag. Börja banta låg inte på tapeten idag vill jag lova, Göteborgskex gör ju ChokladJättar och det sköljer man glatt ned med ett glas iskall cola. Sen blev det ciggis på det.


Bella tog tåget mot Sthlm 06.02 idag så nu e man alena hemma här igen, men det har vart 3vligt att haft henne här på besök ett par dagar. Men jag e något trött på shopping just nu. Kan lova att det är inte lätt att hänga med en 16åring som har handlingsfeber.

Fredag: Frölunda Torg

Lördag: Backaplan

Sön: Allum

Mån: City

Tis: Sisjön (Fast höll på att bli Ullared)



Så nu blir det vila ett par timmar för att hämta igen andan. Men på fredag så kommer Karin till stan för att se Rolling Stones å tro mig jag e vrålsugen att se gubbarna lira fotsulan av publiken själv. Ska kolla om det finns plåtar kvar annars får det bli svarta börsen utanför Ullevi. För vem vet det kanske är deras sista spelning i Gbg.


Men nu ska jag vila huvudet på kudden innan jag drar ner till min lilla plats i Frihamnen och städar upp inför helgens marknad. Så jävla kass som förra helgen var så hoppas jag på en bättre möjlighet denna helg.

SKa dra med mig mera fina ting som ligger här hemma och väntar på att få en prislapp på sig och komma till nytt hem.


image139


Välkommen till min lilla oas i Gbg Lör-Sön 10-15 VARJE HELG i magasin E nere på frihamnen...


RSS 2.0