NYHET FRÅN MARABOU!!!

Du har väl inte missat den nya Daimen...

image248

Kan ju erkänna att jag är helt fast i denna otroligt goda smak de lyckats få fram i Daim =)

Så köp en Daim Forest Fruits när den kommer till din butik...

Laddar i solen nu

Vem kan motstå detta underbara väder? Var ute hela dagen igår, ska banne mig ut direkt nu. Man måste ju softa till på bänken med en glass i handen och span i blicken =)

Vi ses i solen

Men först ska man väl kanske ha mat i magen =)

image245
Sen kan man alltid klappa någon snäll hund som går förbi pizzerian

image246

Sen blir det givetvis en glass på Eriksberg =)

image247

Hoppas vi ses i solen =)

Liten livskris och polisen tog mig...

Det blir aldrig som man har tänkt. Livet tar en fram för varje minut som går men jag har fastnat lite i hjulspåret, kan säga att jag kört fast i gegga.

Fan snart blir man 35år och det är inget jag ser fram emot. Vid detta laget borde man ha träffat någon och bildat familj liksom. Men så långt har inte jag kommit. Fick känna av det härromdagen när polisen stoppa mig i en trafikkontroll. Givetvis så hade jag inte körkortet med mig eller säkerhetsbältet på mig så det blev några kronor i böter. Men jag hade en mycket god väns dotter med mig som är 8år. Hon satt fram utan kudde så vi har lärt henne att frågar polisen så är du nio år =) Annars blir det några fler kronor i böter. När polisen säger att jag har iallafall satt bälte på min dotter så svider det till lite i mig. För är det något jag saknar i livet så är det barn och en familj.

Nu försöker jag skämma bort henne en del så hon är för mig guld att ha i närheten. Visst ibland säger man att hon är ett bra preventinmedel för att inte skaffa kottar. Men för det mesta är hon en ängel. Sen har hon fått min mobil att pipa mer och ringa mer då jag har lyckats fått hennes mamma att köpa en telefon till henne =) Så nu kommer det sms och det ringer då & då i min mobil. Behöver jag säga att det är en mycket lycklig 8åring som har stenkoll på sin nya Nokia, givetvis ska hon få en värre mobil om några månader då jag ser att hon kan sköta denna.

Förövrig så går jag nu i djupa tankar och tänker på vad som kunde ha varit eller hur det ska bli. Man blir ju inte direkt klokare av tankarna och försöker glömma stunden för ett tag när man fyller magen med skräpmat och sedan simmar för att försöka få bort de där onödiga Kg som finns över. När jag simmar så försöker jag fånga den lilla stund av ro i min kropp. Men fan jag stressar upp mig istället från den stund jag går in i badhuset tills jag kommer ut igen, tro mig jag vill inte ha det så. Försöker simma lite sen ligger jag mest och njuter av varmt vatten och efter det blir det en stund i bastun. Men jag stressar alltid till det så jag kommer ut minst en timma tidigare än jag har parkeringstid till. Nu i onsdags var jag tänkande och kände mig ensam. Skulle verkligen ta mig till badhuset och simma, men tankarna snodde min tid och lust. Väskan ligger i bilen packad med badkläder och allt sånt som hör till men lusten var borta. Utanför huset så springer jag på Natta som precis kommit hem från jobbet och trotts att hon precis jobbat 23h så gjorde vi upp att stick ner till pizzan och äta mat, det blev även en stund i solariet efter maten där vi båda låg och svettades i varsit rum. Nått simmande blev det inte men ett sällskap fick jag någon timme där.

Helgen nalkades och det stundade en utgång på Lördagen. Marina var i stan och bodde hos Annica, så vi gjorde upp att ta en redig blecka på kvällen där. Alla tankar om ålderdom och alla andra mörka moln blev till solsken när jag och Natalie tog några stadiga drinkar i mitt kök med dillchips som tilltugg.

Jag & Natta mötte upp Annica & Marina på Ritz inne i stan, ett ställe jag aldrig vart på eller vetat om men fan så bra ställe det var. Behöver jag nämna att jag och Natta hade tagit några extra glas och kom som 2 riktigt glada typer insvävandes på krogen. Annica har jag känt sen jag va 5år, Marina sen jag va 7år, hon och jag gick hela grundskolan tillsammans. Natta är ju min balkongbekant som senare bodde i ett rum här hemma och nu är vi balkongvänner igen. Man kan säga att det fanns inget att klaga på när man är ute med tre brudar i festsvängen.

Några snappsar och extra groggar blev det innan näsan styrde hem mig igen. Tur va det att Natta ville hem så jag oxå fick runda av kvällen, skulle ju upp tidigt dagen efter liksom. Så efter att man svalt en 150grammar så fick man åka med vagnen hem för att sova. Tack tjejer för en underbar kväll, det var verkligen skitkul och jag gör gärna om det igen med er *L*

Detta var i korta drag mitt liv förra veckan. Ena stunden står man på knä och mår kass, andra stunden så blir det solsken på natten, baksmälla dagen efter men ändå så har man rensat systemet på buffrad info man inte vill ha kvar i huvudet. Men att dricka gör inte saken bättre, det är de goda sällskapet som laddar batteriet och inget annat.

PS Bilder kommer i nästa blogg =)

Mjukstart, HEMSK bild för den som röker...

Hej det var inte igår=)

Ok jag har vart slapp med min blogg ett bra tag nu. Kollat lite på besökarantalet och märkt att denna blogg inte dött ut helt utan att det bara ökar i besökarsiffrorna, fattar inte varför men ändå.

Har bara tappat lusten för att skriva helt enkelt, eller så har tiden blivit mindre för detta. Men nu har läsare och vänner hört av sig och undrat varför jag inget skriver längre. Så jag säger nu till dig som läser detta att njuta för man vet aldrig när jag skriver igen =)


Ger nu bara några bilder för skrivlusten är inte på plats.

image241

Testar ett turkiskt filter som man sätter på ciggen. Se hur mycke skit man får i kroppen utan detta. Man röker fyra ciggisar sen byter man till ett nytt. Tro mig man funderar på att sluta med detta bevis...

image242

En ljuvlig lunch jag lyckades fixa igår =)

image243

Blommor som överlevde all snö här i Göteborg

image244

Sen trotts att jag lagt en räkmacka i magen så blev det någon timme senare ett besök på Göteborgs godaste pizzeria...

RSS 2.0