Hem och Villa mässa i Göteborg




På Fredagen var jag där och gjorde varvet. Jobbade en del på mässorna förr så det var en massa hälsande på allt och alla. Måste ju ändå säga att själva mässan var en stor besvikelse.

Tog dessa bilder för att visa det som fanns att fröjda ögat på. Ok jag vet att heminredning är otroligt kul, synd bara att mitt egna bomb är som en bomb.

Det gick mycket i zebra och kossamöster. Själv gillar jag det modet så välkommet är det absolut. En del kan tycka att det är väl manligt med detta mönster hemma.

Det fanns en monter som jag fastna för och höll på att bränna 23000:- på plats.  Är du på språng i Göteborg ta då och sök upp Springbok butiken på Magasinsgatan 22. Deras monter där fanns det stuff som jag gärna skulle ha hemma. Visar 2 saker från dem som helt klart skulle gå hem här (den rosa skulle inte jag gilla men jag vet någon annan som skulle lägga beslag på den direkt)

 25000:- på Springbok
 23000:- på Springbok
 Kuddar från Springbok

Tro mig jag blev sjuk där och TÄNKER uppsöka butiken snarast.

Förövigt så blev det ingen shopping förutom två MÅSTE saker från mässan =)



Du vet att du klickar på bilderna en gång så blir de störra va =) Glassen var för suget och värmen, ankan ska snart få ta plats i badrummet=) NÅGON trodde absolut inte på att jag köpt anka men tji fick hon. Ok jag e Crazy och grymt sugen på bullar nu.



Me myself and I som tagit dessa bilder tackar för denna gång på mässan men hoppas att den blir bättre nästa år.

Nu ska jag tanka bilen och vara redo för bullkalas =)

Bilder från förra veckan

Tänk så rätt jag hade för faaan vilket väder vi har och haft de senaste 24h.


Tog en del bilder förra veckan. Gillar höst med färgerna så här visar jag ett axplock från förra veckan.

 Värmlandsvy tagen genom bilrutan  Ännu en värmlandsvy
Morsan hund  Karlstadsvy
 Drömmar då  Hade dig i tankarna
 Hemma i stan igen

Men nu är det en ny vecka. Fast trist med kärlek man känner som inte finns där på samma vis längre.
Jag förstår dig dock men det är konstigt och jag har nog inte riktigt fattat ännu

Kram


Love Hurts och imorgon blir det storm, hagel, åska och massa snö

Den som ändå kunde sova

Livet är inte alltid underbart och sömnlösa nätter hatar jag verkligen. Fast denna natt så finns det ett skäl.

Man TROR att livet börjar på att flyta normalt, man ser lycka längre fram.


Jag låter musiken ljuda ut tonerna i den mörka natten och känner hur kylan tränger in i min kropp. Besviken är jag, men känslorna består glöm aldrig det...


 

Love hurts, love scars, love wounds, and mars,
any heart, not tough or strong enough
To take a lot of pain, take a lot of pain
Love is like a cloud, holds a lot of rain
Love hurts......ooh, ooh love hurts

I'm young, I know, but even so,
I know a thing or two I learned from you
I really learned a lot, really learned a lot
Love is like a flame, it burns you when it's hot
Love hurts......ooh, ooh love hurts

Some fools think of happiness
Blissfulness, togetherness
Some fools fool themselves I guess
They're not foolin' me

I know it isn't true, I know it isn't true
Love is just a lie, made to make you blue
Love hurts......ooh ,ooh love hurts.......
ooh, ooh love hurts

Det vore mer än tråkigt om denna sång ännu en gång skulle stämma in för andra gången i mitt liv...

Ännu en ny dag

Min Blogg väcker reaktioner har jag märkt. Kan bero på att jag skriver precis hur jag mår just i skrivande stund och döljer inget. När jag kom hem igår så hade jag en reaktion på min MSN som jag gillade att läsa, tro mig läste den flera gånger och bara log.


Så här värderar jag dig i min dagbok har fattat det där.

Han är den som ringt ( 2 gånger! ) och sagt:

-Om 10 minuter står jag utanför!

Ingen diskussion, ingen ursäkt.

Bara rycka upp sig och ta sig nerför trapporna och sedan faktiskt få bli omhändertagen.

Han har sett till att jag kommit ut, i solen, han har fått mig inse att jag är vacker, att jag är bra och han har matat mig.

Jag är så tacksam för dig!

Så vet du iallafall att jag värderar dig högt!


TACK! för de vackra orden som kom precis i rätt tid A. Du är för mig en mycket god vän som jag är rädd om. Allt ordnar sig i livet kan jag lova för både dig och mig. Du kommer finna den rätta och jag hoppas på ett liv med Nathalie.


I övrigt så har helgen vart sig lik, passade Emil några timmar i lördags som var en ren lyckostund. Konstigt att barn kan vara sådan glädje i tider då man tycker mindre om sig själv. Dessa tider då man inte känner för krogen alls.


MEN just denna Lördag så fick jag ett samtal 01:14 och döm av min förvåning när det e Pär Sprit i andra änden. Ok Pär är en god vän som flytta från Göteborg för MÅNGA år sen. Vi var väl grabbarna bus som gärna drack sprit i mängder och röjde runt i nattlivet på den tiden. Men de nötet flytta till Norrland och Boden!!!?? Ja du fattar att det är ett nedköp i livet att dra från stan till Norrland. Men i Lördags var han åter i stan och det blev en stund i telefon kan man säga. Han var här med innebandytjejerna och de skulle spela match klockan 3 på söndagen. Man kan väl gott säga att det var tur att Pär inte skulle spela efter den nattsvängen kvällen innan. Försökte verkligen förmå mig att komma upp på söndagsmorgonen vid 7 för att joina Pär på frulle inne i stan men det sket sig för vem orkar gå upp vid den tiden på en söndag? Sen å andra sidan så SVEK Pär mig just denna kväll för han hörde av sig när han var påväg från krogen. Detta är alltså någon man ser som en vän fortfarande så valet att skippa frullen var enkelt.

Nästa gång min käre Pär sprit så vill även Sprit Per vara med ut oxå och inte sitta hemma i ovetskap att du är i stan, SKÄRPNING nu om jag får be. Hoppas bussfärden mellan Gbg-Boden var lång och obekväm för ni skulle ju inte vara framme innan 11 dagen efter =) men å andra sidan så har du ju 19tjejer med dig att massera så det råder nog ingen nöd på dig.


Själv nöjer jag mig med EN kvinna i mitt liv och det är Nathalie. Är tacksam för ditt sista sms på söndagen älskling, det värmde gott mitt hjärta och här råder inga tvivel på vad jag känner. Om du så är borta tills nästa år så finns jag här och bara längtar efter dig. Framtiden får utvisa vad evigheten ger. Önskar dock att du vore hemma nu och kunde följa med mig upp till Värmland idag.


Fast det är klart att Värmlandsbesöket som jag ska göra blir ingen dans på rosor och tid för kompisar & vänner. Nej både min mor och far har hotat (lovat) att det finns en jävla massa (på ren svenska) att göra när jag kommer upp. Frågan är när jag kommer tillbaka till stan och vilket skick jag då är i. Trovligtvis så är jag skakis i saknad av stan och mitt hem så en 3dagars shopping kanske behövs då när man är på fast mark igen. Fast helst av allt skulle jag vilja stå på Arlanda på Torsdag och sen tillbringa hela helgen med dig. Går att ordna lätt oxå men frågan är om du skulle komma hem då eller om du blir kvar lite längre?


Till er som lämnar kommentarer vill jag säga ett STORT Tack till. Jag är inne fler gånger om dagen för att kolla om någon har läst och lämnat kommentar. Har märkt att besökare ökar stadigt till min blogg och det ser jag som mycket kul och givande, det ger mig kraft att skriva mer. Ska försöka att även nu besvara ev kommentarer direkt i rutan för att följa upp lite. Allt kommer ske i mån av tid =)


Nattgrubbel, snälla ge mig råd

Vad har jag att komma med?


image189

Jag vet bara att mitt hjärta är stort och brinner bara för en kvinna. Men mitt självförtroende är botten och borde fyllas med styrka om jag ska palla denna vecka. Jag önskar att jag kunde vara säker och känna mig som den enda. Fast ska jag vara ärlig så känns det inte så just nu, är dock glad över att hon har det bra och stormtrivs.


Att allt bara har varit en fantasi vill jag inte tro. Men när jag ser mig själv i spegeln så ser jag inte som den killen som skulle vara värd en kvinna med ett gott hjärta och som killar vänder sig efter när hon svävar fram. Min kärlek finns och jag hoppas att det räcker. Kan dock inte styra i framtiden, hos mig står banne mig inte kvinnorna i kö och varför hon vill ha mig är då en gåta. Nu låter det som jag tvekar på hennes kärlek till mig, men så är det absolut inte. Hela jag är som en snurrig slänggunga på Liseberg just nu detta är hemskt.


Nej jag är inte heller anti jag är bara realist med ett stort hopp att detta inte bara är en dröm utan verklighet som går i uppfyllelse (eller hur det nu stavas) Jag är egentligen megatrött och hoppas kunna sova snart. Fast det skulle vara så mycket lättare om hon inte vore i Milano och jag liggandes här grubblandes.


HATAR verkligen detta nattgrubbel, låt oss hoppas att jag har fel, fast det kan man aldrig veta. Kärlek är hårt att känna när känslorna gör en mer osäker än vanligt. Det enda jag verkligen är säker på just nu är den STORA kärleken jag känner för dig...


Är jag den enda som känt som såhär eller finns det flera som råkat ut för liknande?


Kärleken är livet

Flyget gick igår 17:20


Detta är något av de värre jag varit med om. Men jag ska låta Nathalie vara ifred och göra sitt jobb. FAN! detta är jobbigt, önskar att detta aldrig hade skett utan att vi hade haft denna helg ihopp.


Vet inte vad jag ska göra, får kryptiska sms och känner hur jag svajar på mina ben, står liksom inte lika stadigt.

Just nu känns det som en evighet tills nästa Torsdag.


Jag borde städa men har inte kraft till det, men kusin kommer snart och då ska jag ha städat.


Alltså HJÄLP vad händer med mig?


Ska det vara såhär?

JAG E KÄR!!!


Kärlekskrank del 2

Fy det var riktigt jobbigt, de näst sista samtalet på 35min nu innan hon åker. Bara tanken på att hon ska vara borta en hel vecka är en pain in my heart.


Ni får tycka och tänka vad ni vill som läser detta. Men min kärlek till Nathalie är enorm och det är hon som gjort mig totalt överlycklig denna höst. Om man inte ska få känna lyckan för andra vad är då värdet av ett liv? Trodde aldrig jag skulle få känna såhär som jag gör just nu. Jag vet bara att nästa torsdag är det jag som står på Arlanda och luktar gott, ska fan va så snygg så blickar ska hagla över mig. Den enda jag kommer se i den stora folkmassan där är Nathalie när hon kommer genom tullen.


Fy jag ser inte fram emot de samtalet vi ska ha innan hon sätter sig på planet. Visst vi kommer prata en del när hon är borta. Men det kommer inte bli långa samtal för jag är medveten om allt jobb hon ska hinna med på en vecka där, ingen semetertripp direkt hon ska på stackaren.


Älskar dig med hela mitt hjärta Nathalie!


Å ni andra får stå ut med att jag e kär och bubblar mycket om Nathalie men så är det bara...


Kärlekskrank e man

Om några timmar så lyfter planet mot Milano. Varför tänker jag på en viss reklam som går på tv just nu, MIIIIIILLAAAAAAN!!!! sen hamnar man i sjukhussängen.


Detta är banne mig det jobbigaste jag varit med om. Känner enormt starkt för Nathalie som nu ska vara i Milano en hel vecka. Vi är båda rädda för vad som skulle kunna ske under denna vecka, kommer samma känsla bestå som vi har nu eller kommer den att ändras?


Skulle kunna skriva MASSA saker här som skulle göra att Nathalie blev kvar i Sverige. Tro mig jag vill inget hellre men jag kan inte sätta den käppen i hjulet för en person jag älskar så mycket som dig Nathalie. Men jag LOVAR att du kommer ge mig kramp i högerarmen under denna vecka som du är borta. Jag kommer skjuta så många kärlekspilar (därav kramp) jag bara kan mot Milano och se till att de träffar dig, skicka med ett fluffigt rosa moln som du får sväva fram på medans du är där.


Vågar inte skriva vad jag vill

Vill skriva så mycket jag känner. Vågar dock inte så det får vänta några timmar. Hoppas bara att du gör rätt val. Vet bara att jag älskar dig med hela mitt hjärta...

Ska försöka sova nu fast det kommer bli svårt, nästintill omöjligt

Milano är INTE min favoritplats just nu

Att se fram emot något så mycket som jag gör kan göra ont.


En Stholmsresa var planerad, ett möte skulle äntligen bli av. Få träffa den man lärt känna på avstånd. Fredagen var den stora dagen som allt detta skulle ske.


Ett mail, fotojobb i Milano sätter stop för denna underbara helg som skulle bli av. Jag får frågan om resan verkligen var värd detta. Givetvis ska du åka sa jag, råder ju inga tvivel om det när ett jobb dyker upp sådär. I efterhand så känns det i hela kroppen att veckan du kommer vara borta blir lång som en resa till månen och tillbaka i längtan.

Det tokiga är att man känner saker för en person man aldrig faktiskt träffat, men lärt känna genom långa samtal och MÅNGA sms. Man vet att hon har en insida som är underbar och ett sätt man bara inte kan låta bli att älska. Känslan bara att ha någon att tänka på och som faktiskt inget annat gör än tänker på mig är underbart. Lyckorusen bara bubblar inom en som en sodastream som fixar läsken. Fjärillar flyger stora som älgar i magen, huvudet är fullt av tankar i lycka och benen bär fasen inte mig längre.


Ok jag vet att jag e knäpp men i detta fall så är vi två som har samma känsla och det känns i hela kroppen av lycka. Men det kommer bli många nätter nu som kommer ge mig sömnproblem det vet jag redan. För jag menar hur normalt är det att börja städa köket 11 på kvällen annars?


Innan Lucia MÅSTE vi ses =)


Höstromantik

Borde VERKLIGEN ordna här hemma så jag kan leva, dvs städa...


Men med dig i mina tankar så står världen stilla, inkl min skurmopp som e snustorr. Ser ljuset där i veckan nu, hoppas på att vi kommer ses då. Själva träffen är jag inte nervös för (just nu) det är mer vad jag ska ha på mig, ok jag e klädfreak kan inte hjälpa det. Skit samma egentligen bara vi ses eller hur?


Att andas, leva och sova med dig i tankarna är romantik. Jag sitter fast i dig med mina tankar och kan inte tänka mig annan. Det var som vi sa igår lucia, nyåret och sen Nov 2008 är en bra start *Skrattar* Vi kommer göra många andra ledsna över att slå våra påsar ihopp och låta kärleken frodas. Men tro mig det är värt varje sekund med dig känner jag på mig, känner redan nu hur lycklig du gjort mig.


Vi vet redan att tokighet spelar in i detta, men är det såhär att vara tokig så vill jag förevigt vara det med dig.

Sitter & ligger bara här, väntar på att du ska få din lunch så jag får höra din ljuvliga stämma som klingar i Sthlms-Skånska. Vi e knäppa & tokiga men vad gör det när kärleken spirar.


Det är du som gjort denna höst så underbar så man kan nästan tro att våren kom fort i år =)


Love u Nathalie


Radiotjänst avecklas och Bensin blir skattefri

Slår upp dagens GP som ligger på pizzerian. Snacka om tragiska saker som skrivs i massmedian. Finns det annat än mord, misshandel, sexbrott och rån som vi tvingas se text av och bli imatade. Inte nog med all skit som händer i Sverige, nej fan vi ska behöva läsa om all skit som händer utanför våra gränser också. Det är ju inte konstigt att många är rädda eller mår dåligt då massmedian nästan bara skriver om skit...


 Säger NEJ!!! (Ligger kvar i sängen och skiter i att läsa tidningen idag)

Vore det inte skönt att läsa tidningen någon gång och det bara var glädje så man fick sig ett leende. Är ganska säker på att dagen skulle gå mycket lättare då än vad den gör efter dagens skitnyheter som man egentligen inte vill veta något om.


Sitter nu och funderar på vilka goda nyheter jag skulle vilja se på löpsedeln.


-RADIOTJÄNST AVECKLAS


-BENSINEN SKATTEFRI


fyll gärna på med vad du skulle vilja se på löpet i en kommentar här.


Förlåt jag känner inte för att skriva mer, har en massa andra saker i skallen som far runt.


 


Fotolus i höstmiljö

Solen skiner på utsidan och jag e slapp hemma. Så mycket jag BORDE göra men helt sonika skjuter framför mig.

Den lilla stuga jag har borde jag åka till och stänga av vattnet inför vintern så det inte fryser. Sen borde jag hämta volvon som står hos Danne för att ordna den så jag blir av med en bil, ska bara ha någon som hjälper mig med att få hem den också. Sen ska här städas så jag kan börja leva normalt, fast jag e ju lite onormal då *L* Sen borde jag äta, men VAD ska jag spisa tycker du?


Alexandra hjälpe mig att fotografera igår så det blev nya höstbilder. Jag kidnappa henne så jag fick nya fotolusbilder. Fast jag är inte nöjd med dom jag tog själv på naturen.  Vi var uppe på Ramberget här i Göteborg och tog dem, du får avgöra själv.


Alex
Jag the fotolus himselfJag igen *L*
Svartvita biler de fina med(synd på motivet bara)
EriksbergGöteborgsHamn

Tackar för alla fina inlägg jag fått till bloggen här, besökarantalet har ökat och det är kul.


Lev väl jag ska ut i solen nu...


Vilka snuskiga mammor det finns "Gott skratt"

TACK Jeanette för dina otroligt roliga historier du skickar mig, måste bara dela med mig av en del.

Det satt 3 ensamstående mödrar och fikade när de kom in på ämnet om vad deras söner skulle bli. Första mamman:
- Jag vill att min son blir en astronaut! Han ska bli den första som åker till Mars! Och hela världen tittar på när han tar första steget på Mars och blir historisk!
Andra mamman:
- Jag hoppas att min son tar magisterexamen i medicin och blir den som hittar botemedlet mot AIDS! Hela världen kommer att hylla honom och han blir ihågkommen som mannen som räddade mänskligheten från en av de värsta sjukdomarna genom tiderna!
Tredje mamman:
- Jag vill att min son ska bli en känd fotbollsspelare! Han ska spela i landslaget, och landslaget har tagit sig till ett VM-final inför en fullsatt arena med över 100 000 män som jublar!! Och det står 0-0 när det är 1 minut kvar av matchen då min son tar bollen på egen planhalva och dribblar förbi 1, 2, 3 (!!) spelare och börjar närma sig motståndarmålet! Han tar sig förbi 2 backar med bara målvakten kvar!! Alla i publiken är i EXTAS! Han dribblar förbi målvakten och står med öppet mål på 3 meter! Och SKJUTER! OCH MISSAR!!!! Och 100 000 tusen vilda manliga fotbollsfans vrålar: 'DIN DJÄKLA NOLLA, JAG SKA KNULLA DIN MAMMA!!! Och då ska jag springa ut på plan och ropa till alla i publiken: 'DET ÄR JAG! DET ÄR JAG SOM ÄR HANS MAMMA!!'




Det var 3 pojkar på 4-5 år som tävlade om vems mamma som hade störst mun, då sa den ena pojken:
- Min mamma har så stor mun att hon kan stoppa in ett äpple utan att det syns.
Då sa den andra pojken:
- Min mamma har en så stor mun att hon kan stoppa in en banan utan att det syns.
Då sa den tredje pojken:
- Ja, igår kväll hörde jag mamma sa till pappa att släcka lampan så skulle hon ta in den i munnen och den lampan är inte liten.




Fyra jägare tillika arbetskamrater sitter på krogen och firar avslutningen på årets jakt. En av jägarna hade en speciell förmåga att känna vad det var för viltkött som man åt och med vilket vapen det var skjutet. Den dolda talangen skulle prövas på allvar. En köttbit serverades och jägaren konstaterade:
- Knipa! Skjuten med 22 magnum!
Helt rätt!
Nästa köttbit kom in på bordet.
- Rådjur! Skjutet med hagel nr 3!
Helt rätt!
Tredje köttbiten kom in.
- Älg! Skjuten med kula 30-06!
Helt rätt!
På måndag kom jägaren till arbetet med en rejäl blåtira varvid en av arbetskamraterna frågade vad han gjort. Han talade då om att han frågat sin fru på morgon vad som inträffat varvid hon hade sagt:
I natt då du kom full hem stoppade Du in handen under täcket och sa: GRÄVLING! IHJÄLHUGGEN MED YXA. 




En dag ställde läraren en fråga medans Lisa sov:
- Vem skapade universum Lisa?
När Lisa inte reagerade  tog lille Jonny, som satt bakom lisa, sin penna och stack henne i ryggen.
- Åh Herregud! skrek Lisa.
- Jättebra Lisa! Sa läraren medans Lisa somnade om.
Efter en stund frågade läraren Lisa igen:
- Vem är vår Herre och räddare?
Men Lisa reagerade inte heller denna gång från sin sömn. Ännu en gång fanns Jonny där med sin penna och stack henne i ryggen, vän som han var.
- Jesus Kristus! Skrek Lisa.
- Jättebra! Sa läraren nöjt igen medans Lisa återigen föll i sin härliga sömn.
Sedan frågade läraren Lisa en tredje gång:
- Vad sa Eva till Adam efter att hon fått sitt tjugotredje barn? Ännu en gång sov Lisa så Jonny fick rycka in med sin penna. Han böjde sig fram och petade på henne igen, men den här gången hoppade Lisa till och skrek:
- OM DU STICKER DEN DÄR JÄVLA GREJEN I MIG EN GÅNG TILL SÅ KOMMER JAG ATT BRYTA DEN I TVÅ BITAR OCH TRYCKA UPP DEN I RÖVEN PÅ DIG!




Fröken hade läxförhör på lågstadiet i.Varje gång Kalle fick en fråga slickade han på fingret och strök sig över pannan. Fröken ville till slut veta varför han gjorde på det viset varje gång han fick en fråga. Kalle svarade:
- Jo det är därför att ibland när vi lagt oss och skall somna så brukar mamma säga till pappa: 'Stryk lite saliv på huvudet så går det lättare'



Höstkänslor!!!

Hösten är underbar!


Känna sig förälskad och se alla färger som vår natur skapar är helt underbart. Var i Värmland i veckan och där tog jag några bilder som jag gärna delar med mig till dig som läser detta.




Förövrigt så känner jag för att va helt tokig och ta en förstadate i Köpenhamn denna helg?!!? Visst jag e knäpp & tokig men varför inte vara spontan och låta livet leka, man måste inte planera allt eller hur Nathalie =) Sen e jag ju sugen på dansk mat också så varför inte ta 2 flugor i en smäll, unna sig livets goda liksom.


Annars får jag sitta på marknaden i helgen och sucka en längtans djup suck när jag hellre är med dig och bara le.


OK!! Jag är totalt rastlös just nu och vet inte vad jag ska göra, vet ju vad jag helst vill göra men det går nog inte att lösa denna helg. Fast Köpenhamn finns kvar, bara hoppas att Nathalie gör det med. Men nu tänker jag ta mig ett långt skönt bad med massa olja i för att njuta helt av de varma badet. Bilderna är för övrigt tagna i Munkfors & Höje visst är de underbara...


RSS 2.0