FÄRSKT lösgodis 3.95:-/Hg i Göteborg denna vecka

Grattis alla Mikael, Mikaela


Känner faktiskt en tjej vid namn Mikaela. Sörbylök om jag inte minns helt fel. Ok nu snackar vi way back in life från den tiden man va yngre och fulare, en satans tur att man e äldre och snyggare nu =)


Minns att Mikaela var en snäll tjej, några år yngre än mig. Undrar vad hon kan göra nu i vuxenlivet. Sen alla Mikael man känner till vill jag inte ens börja räkna på för det går banne mig inte.


Förövrigt så har dagen varit kanon. Legat i sängen och borde ha tagit tag i min dator för att ordna lite medans Natalie slet som bara den i vårat kök. Tänker inte berätta att hon städa i 7h och slängde massa saker (10 soppåsar) Men skönt är det och fria händer fick hon att göra det med också. NEJ jag låg banne mig inte på latsidan senare, var ute och handlade hem mat för att bjuda henne på. Köpte hem Vitlöksbröd som jag baka upp i ugnen, servera det med en smaklig sallad och gott mouserande vin till. Levande ljus givetvis så det var ganska så mysigt faktiskt. Vi satt i köket faktiskt och beskådade våran utsikt när vi spisade maten. Natalie hade precis badat och låg framför tv`n när jag kom hem från Coop, systemet & godisaffären.


JO TJENA!!! Kom in på Triumf glass vid Eriksberg här i Göteborg där de denna vecka säljer lösgodis för 3.95:-/hg så där blev det tvärstop. Ja man är väl känd där nu vid detta laget och det visade sig att jag vunnit 2Kg röda ferraribilar i en tävling, jag tror däremot att det var muta till bra kund som mig =) Men jag LOVAR att vill du ha FÄRSKT godis i Göteborg så ska du GENAST bege dig till Eriksberg och Triumfglass borta vid BurgerKing, du kommer inte bli besviken. Hälsa från mig när du kommer fram till kassan =)


image178

Nog med babbel nu, jag MÅSTE få sova, ska ju upp med tuppen imorgon. Men tro mig Natalie blev överlycklig och jag e mer än tacksam för vad hon gjorde med köket. Å de 4 första som skriver ett inlägg nu ska få smaka godis ur min gottepåse de lovar jag


Nattisnatt


PS Ska drömma om dig Nathalie, dina ord idag gav mitt hjärta värme och glädje. En fika i solen till veckan säger jag inte nej till =)


Ängeln inom mig är död

Vad ska man göra, försöker bara göra saker rätt och lika fan så barkar det åt fel håll. Man står där helt mållös och tror att ens ord bara ger glädje...


Är jag bara en clown?


Jag vet bara inte vad som ska göras för allt ska bli toppenbra, vill ju bara att de som är i min närhet ska trivas och känna glädje. Men uppenbarligen så är inte mina kort spelbara utan ses mer som skräpkort för vissa...


Drar täcket över mig nu, tankarna kommer flyga runt i mitt huvud hur jag ska kunna styra rätt skutan. Kanske bara ska ge upp och hoppas på de bästa.

image177


Myggan suger fett

Botten är djup och där finns "Myggan" Detta såkallade humorprogram som är TOTALT fritt från humor. Lika fan måste man ändå se skiten som verkligen suger balle. Snacka om att 5:an lyckats med reklamen.


Men har man kollat in "Fråga Olle" så sitter man ju kvar och slösar mer av den dyrabara tiden man lever framför ett program som "Myggan" By the way Tilde va med i Fråga Olle idag och snacka om att hon är HOT som en påse nypoppade direkt från micron. Hon har ändå inte en chans på mig för jag låg bredvid Natalie undertiden och då går Tilde fetbort...


"Go å gla Kexchokladskrivarebrejk"


Den satt fint i magen vill jag lova. Så vad har man gjort idag då förutom att proppa bilen full av PET flaskor som man skulle panta senare, visar sig bli senare än idag även. Tog med Natalie och hennes hund Berta till min Kolloni där morsan slet hårt med att plantera vinterträdgård, iallafall en liten del av den. Köpte med lunch och bjöd kvinnorna i mitt liv på vid lilla stugan, den gula med orange dörr utanför stan. Men tro mig där finns jobb över så det räcker till nästa höst, kan inte fatta hur morsan fick mig till att köpa den plätten som innebär massa jobb fast även glädje. Jag menar en plätt med stuga där man kan grilla och bara njuta av solen är aldrig fel. Eller äta en vindruva som det finns odling på där


image176

Erbjöd morsan en tripp till Ullared imorgon som tack för hjälpen men hon avböjde och tackade nej, synd det för jag ville shoppa. Fast Natalie tyckte inte jag behövde mer prylar eller kläder för den delen, en jacka hade inte suttit fel annars =) Konstigt nog fick hon morsans medhåll, typiskt kvinnor att hålla ihopp mot en man.


Annars håller hostan och snuvan på att lägga ner som det känns, annars lurar den bara mig och tar ett fastare grepp om min kropp och ger mig ett helvete imorgon. Men håller den sig soft så ska jag försöka komma ut lite och fixa lite höstbilder, vore kul att få med någon som vill bli fotograferad. För den som går i kameratankar och vill ha en lite mer rolig pryl som inte är kompakt kamera, ska verkligen slå till för en Canon 400D. Det är kameran som gör undervärk, tro mig jag blir fan så mycket snyggare på bild nu än i verkligehet *Smile* Fast egentligen borde jag börja simma imorgon för att börja plocka på de 20kg jag skrev om för en tid sen, de e säkert uppe i 22kg nu =)


Legat i sängen hela dagen

Fy skulle verkligen behöva alla tänkbara krämer och piller, har ju dragit på mig värsta snuvan och hostar så jag vaknar om nätterna.


JOOO!!!! det e jääättesynd om oss killar när vi e sjuka...


Inte med att jag hostar så mina fönster skakar, jag fick kramp i ena benet i morse. Först ska man hosta sen drar man upp benet lite, du vet man håller på att vakna upp lite långsamt utan att ha en enda koll på vad klockan är. Det e då som detta kommer som ett brev på posten, när man dragit upp benet så kommer en kramp som bara smäller till och man har jättesvårt att få ner benet igen. SEN e man vaken, fast risken e stor att man vaknar på fel sida av sängen.


Men att vakna upp och helt plötsligt så tittar Natalie in och säger godmorgon med ett leende så man kan drömma sig bort totalt. Då har man glömt krampen i benet iallafall, ja för ont i halsen har jag ju ändå och de e oxå kramp =)


Ni kvinnor snacka om att föda barn.....


Kvällen nalkas och platsen i sängen är given då man ska se desperata hemmafruar. Det är trång men jävligt mysigt ska sägas. Mitt i serien så kommer det fram att NÅGON med ögon som tindrar säger sig vara hungrig. Det blir till att spela in slutet på DH och sedan sticka till McD. QP menyn satte sig som en fluffig mjuk och smakfull deg i magen, kan inte fatta att man måste vara så hungrig så det bara finns McD som sista utväg, jag menar där är INTE gott att äta.


Nog om mig och Natalie för imorgon riskerar ett helvete bryta ut. Joho! min morsa har hotat med att komma ner på besök för att plantera lite borta vid kollonin innan det e 2 late inför hösten. Hade väl vart ok om det inte såg ut som självaste fan på mitt rum, jag lovar att inte ens en luftmadrass får plats här just nu. Men finns det hjärterum så.....


Nog med bubbel för ikväll, Natalie har lämnat min säng nu så det e time för John Blund att strö mina ögon fulla av sömn....

image174


Nattisnatt

PS TACK Natalie för allt gott du gjort för mig idag, du e guld värd


Planer=planlös just nu! Säljer en bil oxå =)

Hela världen rasar inte om det man planerar går åt pipan. Men det hade varit trevligt...


Dagarna har traskat på och vill nu sälja en BMW 318is (silver) ska sälja den grymt billigt till första bästa bud. Får slänga ut den på blocket till vrakpris så får vi se, 20`ska jag nog lyckas få kanske :P Byta bromsrör får nya ägaren göra =)


Annars är det kanon förutom vädret och planerna inför helgen. Men den som väntar, får oftast dubbel lycka =)

Mötet jag skulle ha idag 11 var egentligen igår?!?? men är man dagvild så missar man vissa saker som dagar i veckan, UNDRAR vad det kan bero på =)

Natalie gav mig dock beröm igår, jag lagade mat för en gångs skull. På spisen fixa jag en panna som fick fräsa fläskfilè i hackad lök, grydda på ordentligt med svartpeppar, salt och pirripirri. Öste på med grädde och hackad paprika på detta som sen fick puttra på ett tag så köttet fick dra åt sig. Till detta serverade jag krocketter (eller hur man nu stavar det =)) och en smakfull beasås. Vi smaskade och njöt av maten framför desperata hemmafruar så jag fick skratta gott, banne mig den serien har ett syfte och vissa saker stämmer grymt bra.

Får nog fixa lite här nu och inte bara sitta framför datorn. Så om du har tur så kommer jag in senare och skriver något mer, man vet ju aldrig vad som händer under dagen


Natten är extra lång i Göteborg

Suck!!!


Ännu en natt då mina ögon inte vill lägga av att hålla sig öppna. Men denna natt vet jag inte varför ögonkiosken har nattjouren.


Vad, hur, vem är jag nuförtiden? (ok här e det en liten skrivpaus)

Blir man fegare med åren? Eller kan det vara så att man blir klokare med tiden som går?

Det enda jag faktiskt vet är att man måste spela Lotto för att få 7rätt och bli miljonär, chansa och hoppas på stora vinsten, leva lycklig resten av tiden. Fast man kanske får spela några gånger för att ha chans. Men hellre tur i kärlek än spel för min del då...


En tripp till Sthlm ligger i tiden nu, behöver komma iväg och se annat är Gbg får några dagar. Fika, midda & shopping ligger i tanken, säkert är att Sthlm är en underbar stad med många möjligheter till ett liv i lycka.


Alltså jag borde sova för att fixa allt som ska göras imorgon. Fastnat TOTALT för en svart BWM 523ia Det e klart att byter de in min så kan jag tänka mig att byta. Jag vet att det är på våren det ska pilla i bilbytartarmen och inte nu i kalla hösten, får väl åka dit imorgon, testköra sen äta en lunch för att fundera =)


Nattisnatt/Godmorgon


Det är ju inte direkt flugfiske man tänker på om natten

Vad ska man säga?

Klockan är prick halvsex (totalt osexig tid)

Saker som gör en glad vid denna tidpunkt är få. Men störst är känslan när man har ett rökbehov och hittar ett paket i en ficka som har 4 orörda ciggisar, eller att man haft två goda vänner på besök tidigare iafton.

Saker som gör mig sömnlös är bara oro, ska man få fika? eller hur var kvällen? Ja du fattar säkert varför jag ligger här och inte kan sova, medans andra läser det hela med ett stort frågetecken i facet.

Nattens timmar är slagna för länge sen, endast jag är vaken. Morgontimman gryr och vinden viner utanför, medans jag ligger här ensam i min säng. Vad ska morgondagen frågar man sig hela tiden, kan det bli en dag i lycka som dagarna innan eller en dag i tröstlöshet.

Ska göra ett försök att få lite sömnkorn i ögonen av John Blund nu, klockan 08:00 ringer klockan imorgon och jag kan GARANTERA att det kommer bli mycke snozetryck på klockan innan jag stiger upp imorgon.

Hoppas du sover skönt, för ligga vaken med tankar är ingen höjdare vill jag lova.......

Härlig höstdag på stan, vem vet du kanske e med på bild???

 tog en tripp ner på  fast först var ju  tvungen att komma så jag slapp bilen. Det finns fina vyer i stan  &   Blir man sugen på shopping så finns det möjligheter Själv tog jag en paus under  och en härlig med blåbär fick bli ett tugg. Det var så soft på stan så även  lapade massa sol mitt på avenyn. Var ju tvungen att exprimentera med kameran på  Fast vär det gäller den varan så skulle jag gärna ta in på (det e pool bredvid namnet) Det satt många överallt och solade eller bara väntade på någon  Själv hade jag kunnat tänka mig något gott på  Medans andra tog plats   fast klockan var 20 i 7 så dagen var till ända för denna gång i stan...

Ibland händer det bara, slut på baksmällan =)

Ännu en dag med promenix i skogen. Natalie har hotat med att vi även ska göra det imorgon, tro mig jag känner en säker död är nära om hon ska plåga mig mer =) Skoja bara nu men hon har betydligt mer energi än en slacker som mig. Får hon bara en ciggis så är hon soft *L*


Men idag så lyckades jag korta av promenixen med halva tiden mot igår. Behöver lite luft från stan imorgon så jag tror att ett rymmarförsök från Natalie är på sin plats. Hon tror att jag ska sova länge sen vara hemma och städa imorgon. Men se där tar hon fel för jag ska smita ut på stan (om vädret e ok) och där ska jag äta gott + shoppa. Hon är på mig lite för mycket om mina vanor att äta ute för mycket och aldrig laga mat hemma. Så kan en tjej med skånsk dialekt rädda mig nu =)


Ibland kan man inte förutspå framtiden, nu kan man bara hoppas. Kan ju säga att en fika ligger nära nu, vem vet det kan bli midda sen =)


Man kan ju säga att det är tur att livet inte känns som en baksmälla hela tiden. Men Natalie har gett mig mycke glädje och är en bra vän som man kan lita på, nu menade jag INTE sådan glädje då så du som läser kan sluta le =) Men jag vill gärna höra skånska klinga nära mitt öra fast en dag i taget gäller, svårt dock när tankarna bara e på ........


Nog med snack och nu till bilderna från skogen. En del ego och bara en bild på Natalie idag
(Hon sa ingen men jag e busig)


Sov så gott mina vänner vi ses imorgon



Kan ju säga att varken jag eller Natalie var på fotohumör idag


I skogen med Natalie idag =)

Ja vad ska man säga mer än att jag var med Natalie i skogen i hela två timmar idag!!!

De som känner mig skulle kräva bevis för att tro att jag ens satte sulan i skogen, för de skulle knappast tro det.

Jo då jag och Natalie var påväg mot stan för att ta lite bilder med min nya kamera som jag e sååå nöjd med (Canon 400D) Men strax innan spåris så lyckas Natta med det omöjliga, typ tvärvända mig på tanken att byta stan mot skogen.


Time att hämta Berta så dra mot Svartemossen, Nattas hund heter Berta, en så kelsjuk Labbe som man får många pussar av om man nu vill ha det.


Ok med tveksamma steg så närma vi oss skogen. Men jag var ju hungrig det var därför jag ville in till stan för att äta. Snabbt in på en kiosk och hittar där en marabou choklad, 2 colaburkar och en negerboll. Stadig lunch och nästan sockerfritt om man så säger =)


NU! var jag redo för skogen och alla kottar. Fast satte i mig negerbollen på stående fot och halsa en cola som blixten själv innan jag ens lämnade trottoaren för gegga och gräs. Gjorde mig säker på att tändaren fanns med i fickan innan man lämna allt vad kiosker hette, jodå den var med så nu var det dax.


Ok jag medger att dagen va varm och jag var klädd helt galet. Men vad gör det när solen skiner i facet å man blir fuktig på ryggen, Natalie var ju med och höll mig sällskap. 5Minuter in på stigen så hittar vi ett fik, där stannar vi och fikar sa jag. Glass och kaffe blev det innan vi fortsatte vår färd. Jag var fortfarande väldigt skeptiskt till hela denna skogsgrej. Men efter fikat så sjönk även choklad och andra colaburken ner som regalskeppet Vasa till botten. Jag var nu så uppe på socker att jag kunde sväva över vattenpölen där uppe utan skidor.


Hör och häpna, vi gick runt HELA sjön, och var inte långt ifrån att dra vilse där i skogen. Det hade ju vart fint att sitta i skogen med Natalie och vara vilse, ser oss sitta på varsin stubbe där å muttra.


Jag blev själv förvånad att vi hade brukat 2h av min dyrbara tid i skogen denna dag. För det var den faktiska tiden det tog. OK jag erkänner det var skönt och jag går gärna upp dit igen, men inte med vilken ärthjärna som helst utan Natalie ligger bra till som sällskap.


Nu ska jag visa ett axplock av bilderna vi tog idag så ni fattar hur skönt vi hade det. Sen vill jag avsluta med att säga, NEJ! jag drack givetvis inte kaffe på fikat för den var bara till Natalie därav colaburken efteråt för min del. Sen vem vet vi kanske ses på stigen vid Svartemossen någon gång, om jag nu kommer dit igen? Det ligger ju dock nästan 1Km från mig detta skogsparti....

Låter bilderna prata för sig själv, Enjoy!!!


                                                    


Krogen gör mig äldre

Ok jag vet inte bra att snacka djupt på spårvagnen hem. Men vafan är man lite på örat som jag just nu så slinker det ur grodor å munnen glappar lite extra.
 
Men en trevlig afton som började på Hotell Europa och storbildstv, Sverige-Danmark sparka boll å Zlatan blev arg. Det var väl typ det jag uppmärksammade mellan drinkar och fet hamburgare. Nej sport är INTE min grej och jag har svårt att se att det skulle bli något. Men Kusin på besök så blev utgången ett faktum. Ett glatt gäng från Karlstad och jag snubblar in på ett av deras rum, sen bar det av mot Avenyn. Jo tjena då visade det sig att grabbarna hade varit där tidigare under dagen på Palace så där fick vi alla gå in gratis. Hur ofta händer det annars? Kan ju säga att allt småfolk med pappas pengar fick klara sig utan oss denna natt på avenyn.

Där blev det dans så sulorna fick göra nytta vill jag lova. Fast efter ett tag när jag fått nog av köttmarknad, dyra drinkar och desperata tanter så ville jag hem till mitt och min sköna säng. å här e jag nu efter en mycket trevlig afon med min kusin och hennes vänner.

Alltid lika kul att träffa dig min kära kusin, hoppas du snart hittar till stan igen för du är varmt välkommen. Men nu ska jag sova för klockan 08 ringer klockan och då är det time för frihamnen igen.

Nattisnatt Bloggisen och alla ni andra vi ses en annan dag....

image146



I`m alive and Kicking!!!

image145

Här kommer bevis. Jag lever!!

Nu är det ju bara Lena som undrat om jag inte skriver blogg mer?? Ja jo jag försöker skriva men det blir inget så här gör jag en snabbis och visar att jag finns.

Men nu ska jag ladda för imorgon så Lena du får nöja dig med detta för du e den enda som kollar nu, de andra tror jag gett upp :P

Nattiskram

RSS 2.0