Meningslösa levende

Ödet går inte min väg just nu. Vet inte vad jag gjort för fel, min känsla säger till mig att ligga lågt. Börsen går åt "Pip" men allt har sin förklaring. Om Dollarn hoppar upp i 10:- så blir man rik, men som den faller nu så faller även börsen.


Lyckligt nog är inte pengar allt här i livet, fast motvilligt måste jag erkänna att det påvärkar mig väldigt negativt när precis allt går åt helvete. Minsta lilla motgång från någon, jag taggar ut. Tro mig en veckas sömn utan en enda mobil som var på skulle göra undervärk, tror jag iallafall.


Sommardäcken är på och kylan kommer smygandes. De flesta har redan bytt, men ikke denne gubbe. Sista minuten gäller, starx innan polisen kan bötfälla. Allt måste falla inom tidsramen, kan inte låta något i livets stig få någon förtur precis. Visst finns det undantag som bekräftar denna regel, kärlek eller en smaklig AngusBurgare på BK med ost & bacon.


Men nog om babbel för denna gång. Ögonen svider av trötthet, lär få duscha i "Trötta ögon droppar" imorgon för att få bort de blodsprängda ögonen. Tack för era kommentarer de ger mig verkligen glädje.


*En timme i lycka, ger bränsle till ett helt liv*


Bara du får läsa detta

Kopplar av med musik. Det enda jag kan tänka på och jag lovar det märks på mina musikval =) Här är några spår jag spelar endast för dig


Enrique Iglesias- Hero

Kent - Hur jag fick dig att älska mig

Kent - Kärleken väntar

Bette Midler - The Rose

Journey - Faithfully

Marvin Gaye - Let`s get it on

Sonny and Cher - I got you babe

Bryan Adams - Everything I do I do it for U

Boyz II Men - I`ll make love to you

Meat Loaf - I`d do anything for love

Olivia Newton-John You`re the one that I want

Diana Ross & Lionel Richie - Endless Love

Eric Clapton - Wonderful tonight


Jag har alltid varit den grabben som spelat The Wanderer fast den tiden är nu förbi. Jag är totalt fast i kärlek. Du vet vem du är som fått mig till detta, jag ger upp mitt liv som singel om du tar min hand och för mig fram som den lyckligaste mannen på denna jord. Jag kan lova att jag ska göra allt som står i min lag att göra dig lycklig och känna trygghet, för du är den bästa.


Dessa känslor är starka och skrämmer oss ibland, spöken skrämmer inte dock =) Vi känner båda saker vi aldrig fått känna innan och det är underbart, bara vi kunde fatta hur vi ska hantera dem ibland.


Avslutar denna nattens blogg med att spela Sam Cooke - Wonderful world och med den förstår du vad jag menar. Hoppas vi snart ses i drömmarnas värld, där vi kan kramas hur länge som helst utan att släppa taget om varandra.


Servera gärna mig en bulle för 18kroner så kommer jag le extra mycket


Puss och godnatt älskling


image220

Vänta tills du får den i munnen, du kommer njuuuuta!!!

WOW!!

Marabou har kommit med en ny choklad. Fick en kaka som prov här idag.

image218
Mmmmm var ju tvungen att smaka av den direkt. Mums det var hela bitar Non Stop i den och det skapa ett härligt krisp i munnen. Hoppas verkligen att Marabou släpper en med Never Stop oxå för det är min absoluta favorit.

Kolla själv hur bra NonStop bitarna märks i själva chokladen
image219

Vill du smaka?

Kan ta med en kaka till helgen =)

Nattbabbel och en otrolig längtan

Det är natt redan. Tidigare idag så fick jag för mig att det var tisdag??? Försöker sova men är lite nervös för helgen som jag hoppas ska bli av. Givetvis kommer det bli helg men denna är lite extra.


Värken jag hade i vänster ben i Lördags har nu lagt sig på höger skulderblad. Fan det värker värre än jag kan tänka mig hur det är att föda barn eller förstora brösten som jag hört nu att det gjorde fan så ont. För att förklara för en kille hur ont det gör, det är som att få en spark på ballen av en Zlatan wannabe.


Ok har tryckt i mig två olika värkpiller och det ena vet jag inte sista förbrukningen på men what a fuck jag känner mig hellre mosig å yr istället för värken. Kan ju säga att de som har problem med ryggen tycker jag verkligen synd om för nu fattar jag smärta.


Bara för att nattbabbla lite till, som jag verkligen älskar att göra. Gårdagskvällen så slog mig en tanke, jag vill då inte få ett inrutat liv. Låt mig försöka förklara, Vissa har ordnat sitt liv men att göra samma saker varje dag. Man vaknar, äter frulle samma macka samma kaffesmak som alltid. Sen åker de till jobbet där de alltid jobbat, kommer hem lite trött äter midda ser lite på tv, ok somnar framför nyheterna. Sen är sovandet ett faktum. Helgen är ett faktum för fest eller familjemys som är trevligt visserligen. Men gör man annorlunda saker? Köper man samma chips och dipp? Hyr man film? Fixar man dricka från systemet eller bränner grannen?


Spontanitet!!! Man måste inte planera in varje ruta som man står i på livets stig. Prova att vakna upp på lördagsmorgonen eller varför inte på en söndag med grym baksmälla efter nattens härliga drycker som kollats av halsmandlarna på vägen ner. Ta dig till närmaste terminal där det finns en färja som snart går från hamnen, släng dig med och fånga dagen med god mat och lite shopping. NEJ man behöver inte planera allt flera veckor innan, för garanterat så hinner man aldrig med ALLT som man hade planerat ändå och besvikelsen är ett faktum som förstör denna ljuvliga dag.


Nu vill jag inte att någon ska ta illa upp av detta och ta åt sig för det är verkligen inte meningen. Jag är ju som en öppen bok och delar bara med mig av tankar som kommer i min skalle då & då.


Det jag vill säga är att mitt liv styrs av ödet, får jag för mig en sak som känns rätt då gör jag den utan att tveka. Det är just där helgen spelar roll nu och jag hoppas att det ska lösa sig FAST blir det inget av nu i helgen så finns det ju plats för saker och ting om några veckor. Sorry om jag flummar iväg just nu men det finns någon som fattar just det jag skrev nyss =) (den sista meningen då, inte mer)


Time att sova då kanske, för vid 2tiden imorgon är det dax för ärtsoppa och pannkakor i massor. Oh Yes! Man har ju hittat ett ställe i Frölunda där de servera hemlagad ärtsoppa och hemmastekta pannkakor, jo man njuter fan så mycket av det istället för BOB tubsoppa och plättar från Lithells.


Nattisnatt & jag hoppas ha en MASSA sms när jag vaknar imorgon. Klingar det sen ljuvliga 18kroner så är lyckan gjord för denna dag


Puss puss puss


Naturbilder i november från Göteborg

   
  

Ramberget blev det i afton efter lite shopping. Kan ju soft säga att jag INTE skulle gå långt in i skogen där på natten, kolla själv på bilderna så får vi se om du skulle våga.

Kan ju säga att de nya objektivet är grymt bra. Med 70-300 så kommer man långt

Tog biler även i stan även om det inte blev så många

  

Kvällsbilder för mig är helt nytt och enkelt var det inte måste jag säga. Hoppas det gillas ändå annars får jag lägga in en bild på mig själv så det blir nått att se på =)

Måste bara fresta en tom mage

Inte för att retas med dig. Men kolla vad jag sopa i mig nyss *L* Behöver jag säga att mjölk ska jag EGENTLIGEN inte dricka =)

image209

Ny leksak nu ikväll som jag ska ha MYCKE kul med =)

Jag är helt såld nu och inte bara i kärlek utan i en ny leksak. Köpte ikväll ett Sigma 70-300 Objektiv till min Canon 400D. Tro mig att detta ska jag leka med och är redan körd på MACRO funktionen.


Ska inte ligga och lurpassa i buskarna å ta närbilder på folket utan mer som helhets bilder i naturen. Kan ju enkelt säga att mitt 18-55 objektiv är lättare att hantera men detta är bra mycke roligare.


Ok sa morsan en pryl till på högen, jag kan inte annat än hålla med henne. Man måste ju leva oxå eller hur?

Så hur lever livet annars? Jo tack det rullar på och det suger i magen som satan för en fika snart =)

Vore kul att få veta hur många som kan tänka sig bjuda på en fika snart, skriv i kommentaren vad du bjuder på =) Jag är kräsen i max när det gäller fikabröd så ha det i tankarna.


Påtal om prylar, det vankas jul snart och letandet efter julklappar till höger och vänster. Vad ska man köpa i år till alla tänkbara? Kom gärna med tips om årets julklapp till släkt och vänner. Med detta menar jag INTE att jag vill ha miltals med önskelistor från vardera =)


Nu ska jag leka vidare med mitt nya objektiv innan JohnBlund strör sömnpulver i ögonen på mig

Puss på dig älskling å kram till er andra =)


Trött i afton, gräv en grop låt mig falla ner...

Jävlar va trött jag e. Skulle egentligen till vänner och se film nu ikväll men beslutade i sista stund att vara kvar hemma.


Egentligen skulle man gräva en grop och bara falla ner i den, få lite vila, slippa tänka.


Nej jag mår inte dåligt jag behöver bara vila mig lite. Kanske skulle kolla seriöst på en resa snart för att få solen i facet och bli lite bortskämd en vecka minst.


Köpte en Harry idag och en andel i V75 på lördag. Brukar då aldrig spela på hästar annars men vafan det är många miljoner på spel denna helg. Vem vill vara med och dela på miljonerna?


Det sjuka är att imorgon är det redan fredag. Jag har lovat en god vän shoppingdag på stan. Jag försöker med att vi ska dra till Ullared istället och shoppa tills vi droppar =) Vi får se vad det blir, först måste jag köra några tvättmaskiner imorgon annars får jag ett berg av kläder till nästa gång jag bokar en tid.


Nej nu ska jag försöka vila huvudet några timmar. Jag vill egentligen äta ostbågar med dig...


RSS 2.0