Du missade väl inte att säga grattis =)

Puh!

Äntligen var den värsta dagen på året över, jo man blev visst 35år igår =) Men jag gjorde ett vuxentest på nätet som faktiskt räkna ut ens egentliga ålder och där hamnade jag på 21,9år =) OK! Jag fuska lite då med frågorna men inte så mycket  *LER STORT*


Men skillnaden från 34 till 35 är inte stor mer än man känner sig besvärad och säga 35 =(


Ok vad hände igår mer än att jag vakna upp alls. Posten kom med 3 räkningar och ett firarkort från moster & kusiner, visst kort e nice men ett samtal slår bättre. Farsan blev först att ringa iår, kors i taket=) Morsan hade försökt men blivit fångad av mobilsvar, precis som om inte alla samtal från dem som ringer ofta och länge ska gå dit direkt till mobilsvar =) (Får nog fixa ett filter där precis som i mailboxen)


Sen braka det loss med besök från Lena & Moa. De kom med smörgåstårta och massa lotter som inte gav en enda krona i vinst =) Vi poppade sedan iväg mot Liseberg för att fira. Jag åkte för första gången i Balder, nu snackar vi hemsk men helt ok. Inget jag tänker försöka mig på igen men de som stod omkring mig smålog åt mina försök att slippa åka detta elände på Liseberg. Jag är ingen storåkare när det gäller Liseberg så det blir några kroner på chokladhjulen och bara njuta av en fin park. Lena brakar till med en stjärnvinst på hemmahjulet och då utökas mina presenter med en snygg kolgrill som kommer göra sig bra vid min kolloni.


Vad ska man säga, bli överraskad av goda vänner och får va på Liseberg en helkväll när man fyller år är ju helt great=) Så tack tjejer för en kanondag och tack för presenterna.


Man ska ju se ut som max 25år när man fyller 35 =) 
Glad 35åring på Liseberg



8 åriga Moa ser verkligen till att jag kommer upp i Balder =) Vem kan missa min rädsla i facet?



Kvällen vankas mot sitt slut och magen börjar kurra, fast då mest för
smörgåstårtan hemma i kylen.



Ännu en heltrevlig kväll på Liseberg gick mot sitt slut och det var dax att gå ut =)

En tanke slog mig när jag titta på bilderna, man blir äldre och bara snyggare med tiden =)

Nu skriver jag inget mer idag så bloggen får vila sig lite. Men det går givetvis strålande bra att grattulera mig i efterhand här på bloggen, varsegod ditt ord är fritt *LER STORT*

RSS 2.0